Videoja që Albin Kurti nuk do të donte ta shikonte – (VIDEO)

created by Polish

Në një intervistë saktësisht para 9 viteve ku Albin Kurti ishte i ftuar në Radio Televizionin e Kosovës deklaronte se pas përmbylljes së Pavarsisë së Kosovës, shteti nuk do të kishte u sh tri.

“Do ta kemi K FOR-in këtu, EULEX-in këtu, UN MIK-un këtu, mbi bazën e njëjtë që e kishin edhe më herët. Kosova nuk do të ketë u sh tri.

Nuk jemi shtet n or mal me sovranitet e me pavarësi të plotë nëse nuk kemi u sh tri dhe kufij të m brojtur. Këto nuk do të ndodhin.”, kishte theksuar Kurti.

Kjo intervistë e Kurtit është e publikuar edhe në kanalin zyrtar të Lëvizjes Vetëvendosje në “Youtube”.

 

Be the first to comment on "Videoja që Albin Kurti nuk do të donte ta shikonte – (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*