(VIDEO) **BESOJENI OSE JO** 42 Vjeçarja Feston me Daulle Divorcimin nga Burri !!

created by Polish

Çilem Ulkerler është 42 vjeçarja nga Turqia e cila ashtu kur edhe u martua festoi me daulle e tupana edhe tani festoi me daulle divorcin nga bashkëshorti i saj.

E quajti fitore ndarjen pas një procesi dy vjeçar ndaj vendosi që të thirrte daullexhin, mblodhi shoqërinë dhe gëzuan së bashku këtë moment.

Kjo habiti banorë të tjerë të qytetit por edhe vetë daullexhiun i cili thotë se është hera e parë që e thërrasin një festë divorci.

42-vjeçarja është nënë e dy fëmijëve ndërsa ishte e martuar prej 18 vitesh. Dh un a dhe p roblemet ekonomike thonë se e çuan drejt divorcit.

Be the first to comment on "(VIDEO) **BESOJENI OSE JO** 42 Vjeçarja Feston me Daulle Divorcimin nga Burri !!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*