VËMENDJE MËRGIMTARË/ Ju që kaloni nëpër Kroaci patjetër ta lexoni këtë njoftim!!

created by Polish

Një mërgimtarë i cili ka qenë duke ardhur në vendlindje ka bërë a pe l për të gjithë mërgimtarët që kalojnë në Kroaci për në Kosovë të kenë ku jdes sepse po gjo bi ten nga po licë c ivi l.

Muaji korrik dhe gusht pritet të sjellë numër të madh të mërgimtarëve, që vijnë nga shtetet e ndryshme Perëndimore.

Rruga të cilën e përdorin më së shumti është ajo nëpër Kroaci dhe Serbi.

Në shtetin e parë, shpesh ka policë c ivi l të cilët gjo bit in çdo person që tejkalon shpejtësinë ose bën kundër vaj tje.

Së fundi, dje një person është gjo bi tur në Kroaci me të holla, për shkak të th yer jes së rregullave të komunikacionit.

Këtë e ka bërë të ditur një mërgimtar që ka qenë duke ardhur për në Kosovë.

“Kufiri Kroaci – Serbi, Audi A6 ngjyrë e zezë po lici c ivi l, mos b jer ni në pro vo kime, se para pak kohe e dë nun një person me BMW”, ka shkruar ai.

Më poshtë keni postimin e plotë të tij.

Be the first to comment on "VËMENDJE MËRGIMTARË/ Ju që kaloni nëpër Kroaci patjetër ta lexoni këtë njoftim!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*