“Unë jam i dërguari i A llahut” Hoxha Osman Musliu i dërgon të fala Nazit! (VIDEO)

created by Polish

Gjatë javës së kaluar këngëtari i grupit ‘Aurora’ Nazmi Sfishta i njohur si “Nazi” pati de klaruar se ai është i dërguari i A lla hut dhe për këtë deklaratë r ea goi Hoxhë Osman Musliu i cili është edhe Kryetar i këshillit të Bashkësisë I sla me në Drenas.

Pasi ka dëgjuar fjalët e Nazit, ho xhë Musliu tha se këngëtari Nazi ia ka uruar sot Bajramin dhe ky ia ka kthyer mesazhin, teksa shton se nuk e njeh personalisht dhe nuk dë shiron ta ko mentojë dek la ratën e tij.

“Sot ma ka uruar Bajramin dhe ja kam kthyer, s’e shoh si të d ërg uar të A lla hut…Nuk e komentoj…Të d ërg uarit e A l lah ut kanë për fund uar me Mu ham edin.

Be the first to comment on "“Unë jam i dërguari i A llahut” Hoxha Osman Musliu i dërgon të fala Nazit! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*