Sot prishet termometri! – Ja sa do shkojnë temperaturat…

created by Polish

Duke filluar nga sot, te mpe raturat do të jenë si në afrikë e sidomos në Greqi duke rrikthyer të n xehtin afrikan ku kjo si tuatë pritet të jetë deri ditën e premte.

Mediat, duke cituar të dhëna nga shërbimi meteorologjik grek bëjnë me dije se të enjten e 15 korrikut pritet te mpe ratura të larta gjatë gjithë ditës dhe jo vetëm në orët e drekës.

Te mpe ratura do të lëvizë në pjesën Perëndimore deri në 37 gradë ndërkohë që në anën veriore që është edhe zona ku Greqia kufizohet me Shqipërinë te mpe raturat do të arrijnë deri 38-39 gradë. Në disa zona të shtetit fqinj termometri të enjten pritet të regjistrojë 41 gradë

I n xeh ti pritet të p ush tojë zonën e Atikës ku te mpe raturat do të lëvizin midis vlerave 26 dhe 38 gradë ndërsa me dy gradë më poshtë parashikohet si tuata në Selanik. m.v/abcnews.al

Be the first to comment on "Sot prishet termometri! – Ja sa do shkojnë temperaturat…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*