Situata doli nga kontrolli, vëllezërit hoqën rripat e pantalloneve për të rr’ahuur njëri tjetrin! – (VIDEO)

created by Polish

Gjatë mbrëmjes së kaluar në emisionin “Shihemi në gj yq” në televizionin Klan ishin të ftuar dy vëllezër të cilët kishte kohë që nuk flisnin me njëri tjetrin.

Eduardi kishte marrë kredi në vitin 2008 për vëllain e tij Gramozin, i cili kishte një biznes të gjësë së gjallë. Për arsye të ndryshme, kjo kredi nuk është paguar akoma.

Aktualisht Eduardi i kërkon vëllai të tij Gramozit që të paguajë paratë e kredisë sepse banka po e sh’qetëson atë dhe se mund t’ia m arrë të gjitha pronat që ka.

Të dy vëllezërit h oqën rripat e pantallonave për të gj’uajtur n jëri-tjetrin. Edhe fjalori i tyre d egra doi dhe dy vëllezërit u o fen duan me fjalë të këqija.

Për më shumë shtypen videon më poshtë:

VIDEO

Be the first to comment on "Situata doli nga kontrolli, vëllezërit hoqën rripat e pantalloneve për të rr’ahuur njëri tjetrin! – (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*