Shishja që ‘udhëtoi’ përtej Atlantikut për të bashkuar dy adoleshentë! – Ja mesazhi…

created by Polish

Një shishe e mbyllur udhëtoi me mijëra kilometra përtej Atlantikut.

16-vjeçari Sean Smith, kishte shkruar në letër një shënim, të cilin e futi në një shishe dhe e lëshoi në det, ndërsa ishte me pushime në Rhode Island në vitin 2018, në lindje të SHBA.

Në letër shkruhej:

“Është Dita e Falënderimeve. Unë jam 13 vjeç dhe jam nga Vermont. Nëse shishja gjendet, dërgoni një email në [email protected]”.

Tre vite më vonë, shishja u gjet 4,820 km larg nga vendi ku Sean kishte nisur shishen.

Kjo shishe u gjet nga një djalë 17 vjeçar, Christian Santos.

Ai tha për mediet e huaja se e pa shishen, ndërsa po peshkonte me kushëririn e tij.

“E mora dhe pashë se brenda kishte një letër. Mendova se do të ishte diçka interesante, prandaj dhe shkova t’ia tregoj mamit”, tregoi 17 vjeçari.

Nëna dhe Christiani e tij vendosën të ndiqnin udhëzimet që ishin shkruar në letrën brenda shishes.

Ata dërguan një email por nuk morën përgjigje, sepse Sean pothuajse e kishte harruar mesazhin, që kishte dërguar para tre vitesh dhe nuk e përdorte më llogarinë e emailit, që kishte shënuar në shishe.

Megjithatë, nëna e Christian shpërndau mesazhin dhe shishen në rrjetet sociale, duke tërhequr vëmendjen e medieve.

Pas disa ditëve më vonë nga postimi i mesazhit në rrjetet sociale, reagoi Sean.

Sean thotë se u habit dhe se nuk po e besonte, se shishja që kishte nisur që para tre vitesh u gjend mijëra kilometra larg.

“Tashmë kam një mik të veçantë dhe një kujtim të bukur”, thotë Sean.

 

Be the first to comment on "Shishja që ‘udhëtoi’ përtej Atlantikut për të bashkuar dy adoleshentë! – Ja mesazhi…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*