Shikoni si e trajnon shqiponjën ky 23 vjeçar nga Gjakova! – (VIDEO)

created by Polish

Taulant Berisha nga fshati Lipovec i Gjakovës edhe pse me profesionin është in fermier por pasioni i tij është që të kujdeset për shqiponjat.

Tash e pesë muaj në oborr ai e mban një shqiponjë të cilën e ka trajnuar, duke përmbushur kështu një dëshirë fëmijërore.

Si një shpend g rabi tqar, shqiponja ka shumë karakteristika, për të cilat Taulantit iu desh të informohej se si ta mbante e të kujdesej për të.

E mori që kur ishte 1-muajshe, dhe tani thotë të jetë miqësore me njerëzit.

Ndërsa të veçantë, 23-vjecari e përshkruan lidhjen që ka krijuar me të.

Be the first to comment on "Shikoni si e trajnon shqiponjën ky 23 vjeçar nga Gjakova! – (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*