Sa mirë po rrin UÇK në këto male, Shikoni këtë Mrekulli !! (FOTO)

created by Polish

Në Malishevë më konkretisht në fshatin Ngucat nga veteranët e u shtrįsé ç lirim tare të Kosovës janë vendosur tre shkronjat e arta të UÇK-së.

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci, me anë të një postimi në rrjetin social Facebook ka theksuar se aksioni i veteranëve të UÇK-së të fshatit Ngucat, duhet çmuar dhe vlersuar si iniciativë e mirë dhe shenjë nderimi i përjetshëm për h eronjtë, d ësh morët dhe m artirët e lirisë.

“Kjo pamje e tri shkronjave të shenjta, UÇK, sa përkujtimore për shtigjet e lirisë tonë, janë në pikën strategjike dhe pikë referimi për të rinjtë tanë sot dhe brezat që vijnë se sa e çmuar është liria dhe sa i bukur është atdheu ynë.

Nderim për veteranët e UÇK-së për këtë punë të vyer. Ju lumtë!”, ka shkuar Lladrovci.

Be the first to comment on "Sa mirë po rrin UÇK në këto male, Shikoni këtë Mrekulli !! (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*