Ramiz Lladrovci: “Kam drejtuar bager e traktor, por aeroplani është diçka tjetër…”

created by Polish

Ramiz Lladrovci i cili njëherësh është edhe Kryetar i Komunës së Drenasit, në rrjetet sociale postoi disa imazhe duke drejtuar një aeroplan.

Ai theksoi se kjo eksperiencë “është diçka tjetër”, krahasuar me të gjitha ato të mëparshmet.

Vërtetë, në jetë kam drejtuar makina të ndryshme, të punës, luksoze e l. uft ara ke, traktor e bager, 128 e PZ, deri te benzi e pincgaueri, por aeroplani është diçka tjetër”, ka shkruar Lladrovci,

“Udhëheqja e një komune është sikur drejtimi i këtij aeroplani.

Besimi qytetar është esencial për të pasur jo vetëm vullnet e dëshirë, por edhe guxim për ta drejtuar”, vazhdoi Lladrovci.

“Besimi qytetar më bën të parashikoj që gjatë udhëtimit edhe pse në drejtimin e duhur, mund të has në tu rbu le nca.

Kryetari sikur piloti i mirë, merr përsipër këto rr ezi qe dhe së bashku me të gjithë udhëtarët aterron sh ënd osh e mirë”, ka shtuar ai.

Lladrovci tha se në këtë çështje nuk mjafton talenti.

“Po, për këtë, përgjegjësia është e plotë me veprime të sakta edhe gjatë pilotimit edhe gjatë qeverisjes.

Be the first to comment on "Ramiz Lladrovci: “Kam drejtuar bager e traktor, por aeroplani është diçka tjetër…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*