(VIDEO) Qytetari për mërgimtarët: “Shyqyr që janë e na çojnë pare se kishim shku për së gjalli..”

created by Polish

Emisioni “Gjesi” në T7 vazhdoi edhe këtë herë të shtjellojë tema të ndryshme me qytetarët. Kësaj readhe qytetarët u pyetën se nga cili vend mendoni se mërgimtarët dërgojnë më shumë para në Kosovë.

Qytetarët kishin mendime të ndryshme, derisa një pjesë e mirë e tyre thanë se mendojnë që nga Gjermania dhe Zvicra dërgojnë më tepër para.

Një nga ta, madje u shpreh shumë falënderues nga mërgimtarëve dhe foli me shumë emocione.

Mendimet e tyre mund t’i dëgjoni më poshtë:

Be the first to comment on "(VIDEO) Qytetari për mërgimtarët: “Shyqyr që janë e na çojnë pare se kishim shku për së gjalli..”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*