Qytetari ka një porosi për Mërgimtarët: “Mos rrini ka 2 muaj pushim, 2 javë boll i keni”

Një qytetar i Kosovës i cili është intervistuar nga gazetarja e T7 ka theksuar se mërgimtarët nuk duhet të rrinë nga 2 muaj pushime në vendlindje se bahen të tepërt.

Ai theksoi se më së miri është që ata të rinë 2 javë pushim të çmallen me familjen dhe të shkojnë sërish tek punët e tyre në mërgim.

“Për me i ndal ne nuk mundena po edhe ato duhet me e kuptu se çka është e tepërt është e tepërt”

”Njeri vjen mu çmall 2 jav me familen e vet dhe shkon prap npun te vete fundi fundit ky është mendimi jem ndoshta edhe gaboj.”

“Edhe ne kur shkojmë në Diasporë edhe ato kur vijnë këtu secili e kemi vendin e vet, nuk e kemi me nejt ka 2 muj po ka 2 jav dit!”

Për më tepër ndiqeni videon më poshtë:

Be the first to comment on "Qytetari ka një porosi për Mërgimtarët: “Mos rrini ka 2 muaj pushim, 2 javë boll i keni”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*