Pretendonte se ishte Hoxhë, Ja çfarë iu bënte grave shqiptare për t’ua larguar magjínē! (VIDEO)

created by Polish

Në emisionin “Stop” në tvKlan mbrëmjen e djeshme është transmetuar një temë ku personi i quajtur Fatmir Lloci i cili pretendonte se ishte hoxhë dhe ua la rgonte ma gj inë grave shqiptare duke ushtruar aktivitetin e tij në banesën e tij.

Fatmiri pre tendon se h eq ma gji në, s yrin, m bron nga xh in dët apo sh ër on pr oble met shë ndet ësore.

Në videon e publikuar nga emisioni “Stop” shihet se i vetëquajtur H oxhe, duke per fituar nga in jo ra nca e tyre i p uth, i për qafon dhe i pr ek në vende in ti me g ratë dhe v ajzat që i shkojnë aty.

Madje në fund gratë marrin një nuskë në ara bisht, që nuk ka li dh je f are me arabishten dhe asnjë domethënie.

Fatmir Lloçi – Ti ze mër mër zite sh, a caro hesh, mirëpo ti tek leku sh trën gohesh, se ju gjirokastritët kështu jeni. Do vij ndonjë ditë atje dhe të më heqësh l e sht mua. T’i fryj një herë këtej unë. Pse po qesh?

Be the first to comment on "Pretendonte se ishte Hoxhë, Ja çfarë iu bënte grave shqiptare për t’ua larguar magjínē! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*