Për cilën do paguanit 13 mijë euro në Dasëm, Për Medën apo Shyhreten!?

created by Polish

Ashtu si çdo këngëtarë edhe për Medën dhe Shyhreten pagesa është pjesa më motivuese e tyre për një dasëm.

Shumat që marrin ata janë të mëdha mar ram endëse që nuk mund ta besoni edhe ju vet.

Por, a keni menduar ndonjëherë se cili nga këngëtarët tanë paguhet më së shumti.

N’ZOOM ju heq këtë dilemë duke ju treguar se për kë bëhet fjalë. Shifrat jane marramendese.

Be the first to comment on "Për cilën do paguanit 13 mijë euro në Dasëm, Për Medën apo Shyhreten!?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*