Nuk do ta besoni.!! Skocia kërkon çobanë, paga mesatare mbi 2.000€

Një nga shumë ishujt e mrekullueshëm të Skocisë “North Ronalsdej” ofron një mundësi të mrekullueshme pune. Ky ishull ka nevoj për barinj të cilët duhet të kujdesen për delet e rralla skoceze të quajtura “orkni”

Kushti i kërkuar është që barinjtë të jenë me përvojë dhe të arijnë të kujdesen që bagëtitë të mbeten në kope, të konsumojnë  ushqim të posaçëm që munden ta bluajnë dhe të qëndrojnë larg shkëmbinjve të lartë dhe të pjerët që gjenden aty afër.

Poashtu duhet që mos ti lejojnë delet të futen në fushat ku kultivohet ushqimi për të gjithë banorët e ishullit.

Koha e punës parasheh orar prej 35 orëve në javë dhe rrogë bruto vjetore arinë në 24.473 euro!

Barinjtë kanë o bligim që në rast të nënshkruarjes së kontratës të qëndrojnë në këtë ishull së paku tre vitet e para.

 

Be the first to comment on "Nuk do ta besoni.!! Skocia kërkon çobanë, paga mesatare mbi 2.000€"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*