Njihuni me villën superluksoze të Enver Hoxhës ku askush nuk futej brenda! – (VIDEO)

Vila superluksoze e ish udhëheqësit shqiptar Enver Hoxha është identike edhe sot e kësaj dite e cila së fundmi është vizituar nga gazetari Blendi Fevziu me shumë detaje dhe të pathëna deri më sot.

Gjatë një reportazhi në rezidencat e personaliteteve të politikës shqiptare, “Opinion” është futur brenda vilës së ish-udhëheqësit e madje edhe në dhomën e tij, ku dikur ku nuk ka qenë e lejuar të hyej.

Në atë dhomë nuk hynte as personeli i vilës, por vetëm Hoxha dhe stafi mje kësor i tij. Mbetet ende në atë dhomë edhe shtrati ku Enver Hoxha ndë rr oi jetë në Prill të vitit 1985.

Dhoma e tij e gjumit kishte hyrje ose nga biblioteka ose nga korridori ndërsa në vilën me shumë kthesa binte në sy edhe banja luksoze për kohën.

Be the first to comment on "Njihuni me villën superluksoze të Enver Hoxhës ku askush nuk futej brenda! – (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*