Njihuni me qytetarin që ia pa hajrin çajit të rusit (VIDEO)

created by Polish

Ai theksonte se po i pinte nga 70 çaja në ditë, kështu fillonte historia e Adnan Ademit nga Vushtria e Kosovës.

Ai së fundmi madje ka theksuar se edhe për festën e Bajramit, mysafirët i pret me çaj, në vend të ëmbëlsirave.

Adanani thotë se çaji e ka bërë të famshëm dhe se është gjithçka për të.

“Çaji më ka ba të fanmshëm si këngëtarët që i ka ba kanga” – thotë ndër të tjera ai në ATV.

Be the first to comment on "Njihuni me qytetarin që ia pa hajrin çajit të rusit (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*