Njihuni me 42 vjeçarin që fle 300 ditë në vit! – Ja përse i ndodh kjo…

created by Polish

Pjesën më të madhe të vitit ky Indian 42 vjeçar e kalon në gjum, e kjo padyshim se është një fenomen i pazakontë.

Mediat e huaja bëjnë me dije se nëse shumica e njerëzve flenë 6 deri në 8 orë në ditë, një burrë indian me emrin Purkharam nga një fshat në Rajasthan v u an nga një ç rregull im i rrallë që e bën atë të flejë për 300 ditë në vit.

Purkharam v u an nga një gjen dje e rrallë mjekësore e quajtur A xis Hype rso mnia.

Purkharam, 42 vjeç, mund të flejë deri në 25 ditë rresht sapo të marrë një sy gjumë.

Për shkak të s ë mund jes së tij të çuditshme, Purkharam mund të drejtojë dyqanin e tij ushqimor vetëm pesë ditë në muaj, kështu që burri është mësuar të menaxhojë jetën e tij të përditshme si dush, punë dhe ngrënie ndërsa fle.

Be the first to comment on "Njihuni me 42 vjeçarin që fle 300 ditë në vit! – Ja përse i ndodh kjo…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*