Në gara për peshkim, vëllezërit kosovar kapin peshkun 3m e 10cm në Kanada

created by Polish

2 vëllezërit kosovar në një garë për peshkim kanë kapur peshkun 3 metra e 10 cm të gjatë duke fituar kështu vendin e parë në garë.

Enver dhe Fadil Hashimi, janë dy vëllezër nga Kosova që jeotjnë dhe veprojnë në Krefeld të Gjermanisë ndërsa si pasion të madh kanë peshkimin andaj kanë marrë pjesë në garën që është mbajtur në Kanada së bashku me një mik të tyre, Kushtrim Veselin.

Enveri dhe Fadili që të dy meren me biznes, janë pronar të kompanive së madhe Xhaka Holding, E-Bau AG ndërsa Kushtrimi punon si kordinator i ndërtimit të lartë.

 

Be the first to comment on "Në gara për peshkim, vëllezërit kosovar kapin peshkun 3m e 10cm në Kanada"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*