Ndodh edhe kjo… – Shqiptari djalit emrin ia vendon Arsenal ndërsa vajzës Arsena! – (VIDEO)

created by Polish

Astrit Dervishaj është tifoz i fla àktë i Arsenalit Londinez tash e 23 vite. Nga dashuria e madhe për klubin e zemrës ai vendosi që djalit t’ja vendos emrin Arsenal ndërsa vajzës Arsena.

Astriti kur flet për ekipin e tij të zemrës vështirë i ka ti mbajë emocionet. Ai, qysh i vogël, e kishte ëndërr që në të ardhmen fëmijët e tij t’i emëronte njejtë si ekipi i tij i preferuar, Arsenali.

Pas disa viteve, kur Astriti dhe Albulena u bënë prindër, vajzën e emëruan Arsena ndërsa djalin Arsenal.

Be the first to comment on "Ndodh edhe kjo… – Shqiptari djalit emrin ia vendon Arsenal ndërsa vajzës Arsena! – (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*