Na doli edhe nji “Vali Corleone” nga Maqedonia, Shpenzon 60 mijë Euro në Muaj pa Punuar Kurrë… (VIDEO)

created by Polish

Së fundmi në Maqedoninë e Veriut ka dalë edhe një ‘Princ’ i cili ngjason me “Vali Corleonen” nga Gjilani. Ai e ka dukjen, formen dhe stilin e tij.

E kam jetën si në filma shpenzoj nga 30 deri në 60 mijë euro në muaj, e kurrë në jetë nuk kam punuar as nuk punoj” theksoi ai.

Be the first to comment on "Na doli edhe nji “Vali Corleone” nga Maqedonia, Shpenzon 60 mijë Euro në Muaj pa Punuar Kurrë… (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*