Muaji i shenjtë i Ramazanit po vjen, Zoti sjelltë të mira dhe shëndet për të gjithë. Ja detajet….

Edhe shumë pak javë na ndajnë nga muaji i shenjtë i Ramazanit. Duke u bazuar në kalendarin islam, ramazani do të filloj më 12 Prill apo ditën e Hënë.

Të gjithë praktikuesit e fesë islame do të mbajnë agjërim për 30 ditë rresht, gjithsej i bije 1 mijë e 441 orë.

Ky Muaj i shenjtë i Ramazanit do të përfundojë më 11 maj, ditë e martë. Gjatë muajit të Ramazanit…

Besimtarët mysliman janë të detyruar të mbajnë agjërim çdo ditë nga agimi deri në perëndim të diellit. Agjërimi i Ramazanit është një nga pesë shtyllat kryesore të Islamit.

Be the first to comment on "Muaji i shenjtë i Ramazanit po vjen, Zoti sjelltë të mira dhe shëndet për të gjithë. Ja detajet…."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*