Mjekët nga Mitrovica shprehin vullnet për t’ia rregulluar veshët pa pagesë Berat Buzhalës (FOTO)

created by Polish

Gjatë ditës së sotme një or dinancè nga Mitrovica ka bërë një status të ç uditshëm në facebook, shkruan Jepi Zë. Mjekët Shaqir Demiri dhe Edin Demiri kanë shprehur gatishmëri për o peri min e veshëve të Berat Buzhalës.

Pas kësaj oferte, vetë Buzhala ka kërkuar edhe mendimin e qytetarëve përmes një postimi në facebook.

Ja Postimi i plotë nga Buzhala:

Ok, kemi zhvillime interesante. By the way e falenderoj K lin iken per kete oferte.

Nese mendon qe duhna me e pranu oferten bone nje ❤️, nese mendon qe duhna me e refuzu oferten bone nje 👍.

Ta pyes popullin edhe une.

 

Be the first to comment on "Mjekët nga Mitrovica shprehin vullnet për t’ia rregulluar veshët pa pagesë Berat Buzhalës (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*