Mërgimtari i bën selam Valon Sylës: “Mos bën shumë blla blla blla…” – (VIDEO)

created by Polish

Shumë mërgimtarë të cilët kanë mbushur Kosovën ditëve të fundit para kamerë së Televizionit 7 nuk kanë hezituar që ti përgjigjen deklaratave të gazetarit Valon Syla.

Gazetare: Aurora Amerllahu

Kësaj radhe, një nga bashkatdhetarët tanë që ka ardhur për pushime në Vushtrri, pati një selam për Sylën. Madje, ai tha se Syla nuk është shqiptar.

Deklaratën e tij dhe opinione të tjera mund t’i dëgjoni më poshtë.

Be the first to comment on "Mërgimtari i bën selam Valon Sylës: “Mos bën shumë blla blla blla…” – (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*