“Më vjen turp që jam shqiptare, fati më ndihmoi që u martova me Italian…”

created by Polish

Ditëve të sodit të para gjykosh, në një qëndrim të pabazuar është bërë krejt normale për popullin tonë.

Ky është për kufizimi më i plotë sipas so cíologëve dhe p síkologëve për para’gjykímin, fenomen i cili në vendin tonë manifestohet gjerësisht./Pamjet mePoshte.

Një grua nga Shqipëria ka shpjeguar një histori të sajën në redaksinë e JOQ Albania, ku tregon se si miku i saj italian t allej me vendin tonë, por edhe me femrat në moshën mbi 45-vjeçe. Sipas asaj, italiani kishte ardhur të vizitonte Beratin dhe ajo e ka shoqëruar, por para gjykímet dhe o fe ndi met e tij ndaj grave shqiptare linin vërtetë për të dëshiruar.

Ajo rrëfeu më tej se i tha mikut të saj se femrat shqiptare janë të v uajtura pasi marrin rroga qesharake dhe aspak të mįra. Por ajo që i ka bërë më shumë përshtypje qytetares është komenti, që ka bërë një grua shqiptare, e cila kishte prenotuar një dhomë në të njëjtin hotel ku kishte prenotuar edhe miku i saj italian.

Gjatë një bisede të shkurtër me burrin italian, gruaja tregon se bashkëatdhetarja e saj, rreth 45-vejçe, filloi të sh ante Shqipërinë dhe njerëzit këtu. Ajo tregoi se ndihej me fat që ishte e martuar prej 17 vjetësh me një burrë italian dhe kishte shpëtuar nga Shqipëria. Ja edhe postimi saj:

Be the first to comment on "“Më vjen turp që jam shqiptare, fati më ndihmoi që u martova me Italian…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*