LAJMI FUNDIT/ Pêrplasen Kurti e Bërnabiq në Tiranë! “A dëshiron të na púshtosh”

created by Polish

Me ftesë të Kryeministrit shqiptarë, Edi Rama sot në Tiranë u mbajt takimi i Samitit të Ballkanit Perendimorë ku pjesëmarrës ishin Kryeministri i Kosovës Albin Kurti si dhe Kryeministra e serbel Ana Bërnabiq. 

Kjo e fundit kërkoi sot që CEFTA-s të rishikohet statusi me të cilën Kosova do të trajtohet si shtet, transmeton mediumi serb Tanjug.

Kurti i bëri thirrje Serbisë që të n johë Kosovën si sh tet të pa varur. Ndërsa, kryeministrja serbe, Ana Bërnabiq u përgjigj duke thënë se formati aktual funksionon mirë dhe se nuk ka asnjë argument l igj or për të ndryshuar asgjë. “Sepse Kosova ë shtë p jesë e Serbisë”, theksoi ajo.

Bërnabiq theksoi se Kosovën n uk e n johin pesë a nëtare të B E-së, se Kosova n uk është a nëtare e OKB-së dhe se në atë k uptim nuk m und të k etë status tjetër nga ai tanishmi.

Kurti iu përgjigj asaj me një pyetje: “Çfarë do të bësh, a dëshiron të na p ush tosh?”. Ndërsa Bërnabiq u përgjigj: “Si mendoni se po e o ku po jmë territorin tonë?”, sipas Tanjug.

Be the first to comment on "LAJMI FUNDIT/ Pêrplasen Kurti e Bërnabiq në Tiranë! “A dëshiron të na púshtosh”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*