***LAJMI FUNDIT*** Lejohen Dasmat dhe Ahengjet deri në Orën 23:00 !!

created by Polish

Mbajta e ahengjeve të ndryshme familjare, dasmave, fejesave dhe mbrëmjet e maturës do të lejohen të mbahen edhe atë deri në ora 23:00.

Ky vendim sot u soll nga Qeveria e Kosovës si m’asë lehtësuese kundër pa nde misë.

Muzika do të lejohet deri në ora 22:45.

“Organizimi i dasmave, fejesave, ahengjeve familjare dhe mbrëmjeve të maturës, është i lejuar me kusht që të shfrytëzohet 30 për qind e kapacitetit të hapësirës(30 persona për 100m2), por jo më shumë se 200 të ftuar në rastet kur 30 për qind e kapacitetit të hapësirës tejkalon këtë numër”, thuhet në njoftim.

Distanca në mes të tavolinave duhet të jetë tri ( 3 ) metra.

Për mbajtjen e dasmave , fejesave , ahengjeve familjare dhe mbrëmjeve të matures , obligohet respektimi i udhëzuesit të veçantë për ahengje.

Be the first to comment on "***LAJMI FUNDIT*** Lejohen Dasmat dhe Ahengjet deri në Orën 23:00 !!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*