Kur parlamenti kthehet në ríng boksí – (VIDEO)

created by Polish

Në parlamentin e Bolivisë ndodhi një situatë e pa kèndshme, deputetet e mazhorancës dhe opozitës u pèr le shèn me b ok sa gjatë një debati për arr es tįmin e një ish Presidenti.

Opozitari Henry Montero dhe një anëtar i partisë në pushtet, Antonio Colque, ishin figurat  kryesorë të skenave të shè mt uara, që kanë bërë xhiron e rrjeteve sociale nëpër botë.

Dy politikanët shkëmbyen gru sh te, madje u shtrinë edhe në tokë si të ishin m undës.

Pasi u larguan nga kolegët, një sh err nisi mes dy deputeteve, të cilat u k apën nga f lokët.

Shikoni videon

Be the first to comment on "Kur parlamenti kthehet në ríng boksí – (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*