Kryetari i FFK-së i Vendosur “Nëse nuk intonohet Himni i Kosovës me Spanjën, Kthehemi në Shpi”

Mbrëmjen e sotme me fillim në ora 20:45 reprezentacioni i Kosovës do të luaj ndeshjen kundër Spanjës në fudboll, ndeshje kjo në kuadër të kampionatit botëror “Qatar 2022”.

Një nga çështjet që u komentua më së shumti ishte nëse Spanja do të lejonte himnin e Kosovës dhe fla murin në këtë ndeshje, pasi që ky shtet nuk e njeh Pa varësi në e vendit tonë.

Për këtë qeshtje ka folur kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës Agim Ademi.

Kreu i FFK-së tha se ndeshja do të zhvillohet sipas protokolleve të përcaktuara nga FIFA dhe UEFA.

Por, nëse himni i Kosovës nuk do të intonohet gjatë ndeshjes, Kombëtarja do ta bra ktisë fushën dhe do të niset menjëherë për Kosovë.

“Sigurisht që po dhe pa nevojë. Unë nuk kam dyshuar asnjëherë në Qeverinë e UEFA-s dhe FIFA-s dhe në rregullat dhe protokollet e UEFA-s dhe FIFA-s, të cilat mesiguri që po vërtetohen edhe sot, me hi mn me fla mur dhe me gjithçka sipas protokolleve të FIFA-s”.

“Ne i përshendesim gazetarët dhe referat dhe ikim për Kosovë. Në asnjë mënyrë nuk do të luhet loja. Por, nuk do të ndodh ajo sepse protokolli është në përpikmëri”.

Be the first to comment on "Kryetari i FFK-së i Vendosur “Nëse nuk intonohet Himni i Kosovës me Spanjën, Kthehemi në Shpi”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*