Këto vajza nga Kosova lejnë nam, nuk e dinë kur është shpallur pavarësia…

created by Polish

Ditëve të sotme emisionet e dashurisë janë bërë trend dhe shumë të shikueshme tek rinia shqiptare. Jo rallë herë këto emisione janë pre e kri ti kave tek syri i publikut për mesazhin dhe përmbajtjen e pa përshtatshme që e servojnë.

Edhe diaspora në Zvicër është bërë me emision të dashurisë, bëhet fjalë për emisionin “My love story”. Në puntantën e radhës të këtij emisioni, konkurrentve iu parashtruan disa pyetje për të kuptuar se sa dinë për Kosovën. Por, disa prej vajzave nuk e kishin idenë se me cilën datë është shpallur pavarësia e Kosovës, duke dhënë kështu disa opsione.

“Më 2007”, tha njëra, kur u pyet. “Send s’kam lidhje me Kosovë”, theksoi tjetra. Nëndërkohë, njëra konkurrente thotë se e di vetëm se është shpallur në vitin 2008, por nuk e di datën dhe muajin. Por, krejt në fund, njëra nga konkurrentet edhe pse në mëdyshje, përgjigjet saktë, duke thënë “Më duket 17 shkurt”.

Be the first to comment on "Këto vajza nga Kosova lejnë nam, nuk e dinë kur është shpallur pavarësia…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*