Ja kush është burri i kancelares Gjermane Angela Merkel që nuk shfaqet asnjëherë në publik. – (FOTO)

created by Polish

Joachim Sauer është profesori i Kimisë i cili është i martuar me zonjën më të famshme botërore, kancelaren Gjermane Angela Merkel. Sauer nuk parapëlqen zhurmën mediatike dhe i njejti preferon të rijë nën hijen e bashkëshortes së tij.

Grua e mbyllur dhe jo gjithherë e lexueshme, kështu Sauer e përshkruan Angela Merkelin. E megjithatë vërehet se kjo cilësi shkon me atë të bashkëshortit të saj, Joachim Sauer, i cili gjithashtu nuk e kërkon vëmendjen mediatike.

Paraqitjet e tij në publik në krah të Merkelit, veç takimeve të përbashkëta në opera, si në Bajr ojt, janë të rralla. Sauer nuk parapëlqen të shprehet asnjëherë në lidhje me politikën.

 

Be the first to comment on "Ja kush është burri i kancelares Gjermane Angela Merkel që nuk shfaqet asnjëherë në publik. – (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*