Ish deputetja e LDK-së: “BRAVO, Kryeministër Albin Kurti”

created by Polish

Gjatë ditës së sotme Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti pati takim në Bruksel përballë Presidentit serb Aleksandër Vucic, e siç duket paraqitja e tij i ka lënë përshtypje ish deputetes së LDK-së Melihate Tërmkolli.

Tërmkolli i ka thënë “Bravo” Kurtit në Facebook, ndërsa ka thënë se Serbia dhe të tjerët duhet ta pranojnë dhe kuptojnë se kush është a gre so ri dhe kush vlk ti ma.

Kurti dhe Vuçiq u takuan sot për herë të dytë. Presidenti serb e cilësoi takim të keq dialogimin e sotëm, ndërsa kryeministri i Kosovës tha se Vuçiq refuzoi ta nënshkruajë një marrëveshje të pa qes, të propozuar nga ai.

Be the first to comment on "Ish deputetja e LDK-së: “BRAVO, Kryeministër Albin Kurti”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*