Ia bëni “8 me 2” Sèrbisê, Albin Kurti nuk firmos dokumentin pa u shkruar “Republika e Kosovës”

created by Polish

Ashtu edhe siç pritej, Samitit i liderëve të Ballkanit Perendimorë ka përfunduar pa një deklaratë të përbashkët.

Gjithnjë sipas raportimeve të mediumit serb Tanjug, ku thotë se deklarata nuk u miratua meqë, Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, kërkoi në momentin e fundit, që në dokument të shkruhej ‘’Republika e Kosovës’’.

Teksa thirret në burime të saj, Tanjug tutje theksoi se ajo deklaratë është harmonizuar për ditë me radhë, por miratimi i saj u br ak tis sot.

Ndërkohë Kryeministrja serbe Ana Bërnabiq tha sot se Samiti i Ballkanit Perëndimor ishte më i vështirë nga sa priste dhe se më shumë arsye u transferuan në fushën e politikës sesa diskutuan tema ekonomike.

Be the first to comment on "Ia bëni “8 me 2” Sèrbisê, Albin Kurti nuk firmos dokumentin pa u shkruar “Republika e Kosovës”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*