I riu nga Prizreni thotë se ka hasmëri me 70 familje, mbi 150 vepra pe nale! Ai e quan veten “King Kobra”…

Dibran Joxhaj ëdhtë djaloshi nga Prizreni i cili ka një të shkuar jo të mirë. Ai ka mbi 150 dosje në polici dhe mbi 70 familje shqiptare janë në hà smëri me të. Veten e quan “King Kobra”, njihet si bamirës dhe praktikues i rregullt i fesë muslimane.

Sot ishte i ftuar në studion e “Shqipëria Live” për të treguar jetën e tij, si dhe dha një mesazh të rëndësishëm për të rinjtë. Ai u shpreh se pjesën dërmuese të jetës e ka kaluar në prapa grilave dhe se jeta luksoze është e vështirë.

Hoxhaj u me tej tha se ka qenë e vështirë që të tërhiqej, por që ja ka dalë. Ndërsa deklaroi se besimin e ka patur që në nga mosha 14-vjeçare, kur mbante ramazanin.

“Ne i kemi borxh fesë myslimane, Allahu nuk ka nevojë për ne, por ne për të. Nuk kam konsumuar  asnjëherë alkool, nuk kam bërë asnjë tatuazh, nuk kam pirë asnjë cigare dhe nuk kam provuar lëndë të palejueshme”, rrëfeu Dibrani.

 

Be the first to comment on "I riu nga Prizreni thotë se ka hasmëri me 70 familje, mbi 150 vepra pe nale! Ai e quan veten “King Kobra”…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*