Habit Valon Syla: “Vetëm Albin fukaraja shkon në det në Greqi!”

created by Polish

Opinionisti dhe gazetari Valon Syla ka i roni zuar me kryeministrin Albin Kurti në lidhje me pushimin e këtij të fundit në rivierën greke.

Gjatë 13 ditë qëndrimit jashtë Kosovës, kryeministri Albin Kurti qëndroi 8 ditë në Greqi, ku u akomodua në një resort luksoz në Athinë.

“LDK shkon në deti në Ulqin, se ju ka mbet… PDK në Shqipëri, ndërsa Albin ‘Fukareja’ në Greqi. Mefi hellonka tha për me lexu e ka, se vend i mendimtarve… përpara dishit me rr ejt. Tash as me rr ejtë spo dini mo, bre dreqi ju h on ktë.

Be the first to comment on "Habit Valon Syla: “Vetëm Albin fukaraja shkon në det në Greqi!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*