Habit FIFI: “Kam pas dèprèsìon, Jam shku te Hoxha, më ka këndu Kuràn”

created by Polish

Kengetarja e dashur dhe shume e njohur per publikun shqiptar, Fifi aktualisht eshte pjese e spektaklit te madh televiziv “Big-brother Albania” ku koheve ta fendut ka aritur te fitoje shume vemendje brenda ne shtepi.

Derisa fliste me Arditin, Monikën, Sabianin dhe P alo mën ajo theksoi se ka vizituar një i mam i cili i ka n dih muar ta kalojë d epr es ίon in dhe sa herë ka shkuar aty tha se q an te me l ot.

Tutje, këngarja nga Ferizaj zbuloi se familja e saj ka qenë e dhënë pas fesë i slame.

Be the first to comment on "Habit FIFI: “Kam pas dèprèsìon, Jam shku te Hoxha, më ka këndu Kuràn”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*