(FOTO) – Polícja e pashme Kroate që tërhoqi vëmendjen e rrjeteve sociale…

created by Polish

Gjatë këtyre ditëve në mbarë ballkanin kishte temp eratura të larta, e nuk kishte si të mos kishte edhe në Zagreb. Atje u regjistruan temperaturat deri në 38• celsius.

Ishte poashtu nxehtë për of icerët e po lic isë që ofruan si guri në Katedralen e Zagrebit, e cila u vizitua sot nga kryeministri Andrej Plenkoviq dhe presidentja e Komisionit Evropian Ursula von der Leyen.

Vëmendja e fotografit u tërhoq nga një grua e re policie e cila u fotografua duke biseduar me kolegët e saj.

Sigurisht fotot e saj janë bërë vi rale në internet, sidomos në Kroaci, sepse siç shihet në foto ajo është vërtetë shumë e pa shme.

Be the first to comment on "(FOTO) – Polícja e pashme Kroate që tërhoqi vëmendjen e rrjeteve sociale…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*