Fatmir Limaj: “Do të kthehem një dit në PDK, do ta penzionoj Albin Kurtin!”

created by Polish

Sot në 20 vjetorin e PDK edhe pse ka pasur angazhim super maksimal kundrejt LDK-së dhe VV, në zgjedhjet e 6 tetorit po ta kishte me vete edhe Fatmir Limajn me vete do të korrte fitore plebishitare, kështu vlerson analisti Valon Syla.

Më tej, Syla i bëri thirrje kreut të Nismas, Fatmir Limajt, që të rikthehet në PDK.I bëj ftesë publike z. Fatmir LIMAJ që të rikthehet në PDK.

Be the first to comment on "Fatmir Limaj: “Do të kthehem një dit në PDK, do ta penzionoj Albin Kurtin!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*