**FANTASTIKE** Vjen Lajmi i Madh nga Amerika për Kosovën…

created by Polish

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Kosova mesa duket ruajnë raportet e mira fqinjësore. Kjo vjen pasi Ambasada e SHBA-ve në Gjeorgji ka theksuar se Kosova do të jetë një nga 3 shtetet me prioritet që SHBA do t’ju ndihmojë me va ksį na kundér k0 vįd.

Kjo përzgjedhje e SHBA-ve vjen në bazë të prioritetit dhe miqësisë.

Një gjë e tillë është bërë e ditur nga Ambasada e SHBA’së në Gjeorgji nëpërmjet një komunikate, derisa ka thënë se shteti respektiv, Kosova dhe Ukraina do jenë tri shtetet e para që do marrin va ksį nat, shkruan Gazeta Express.

“Këtë javë Presidenti Biden njoftoi se Shtetet e Bashkuara do të ndajë va ksį na Kundër k0 vįd me Gjeorgjinë. Gjeorgjia, Ukraina dhe Kosova janë tre vendet e para evropiane që marrin ndihmë nga Shtetet e Bashkuara, bazuar në përparësitë dhe partneritetet rajonale”, thuhet ndër të tjera në komunikatë.

Gjithsesi nuk është bërë me dije numri i va ksį nave që do të jepen, presidentja Vjosa Osmani përpara disa ditësh ka bërë me dije se më 19 prill iu është pranuar kërkesa për dhurim e va ksį nave.

Be the first to comment on "**FANTASTIKE** Vjen Lajmi i Madh nga Amerika për Kosovën…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*