** FANTASTIKE** Ky i ri nga Kosova fal borxhin prej 77 mijë euro për hir të Zotit…(DETAJE)

created by Polish

i riu nga Mitrovica, Arbër Peci ka bërë një gjest që rrallë kush do ta kishte bërë. Ai fali një borxh prej hiç më pakë se 77 mijë euro.

MArber Peci  ia ka falur një personi borxhin prej 77 mijë eurosh, këtë e ka bërë për hir të Zotit, shkruan Republika Online.

Këtë punë të mirë ai e ka bërë përmes një ndër mjetësuesi. Arsyeja pse e ka bërë publike këtë vepër, Peci ka thënë që dikush mund të motivohet që të veprojë njësoj.

Postimi i plotë i Arber Pecit:

Ibn Umeri në shpjegim të një hadithi thotë: “Nuk ka ditë më madhështore tek Allahu se dita e xhumasë, përveç 10 ditëve të Dh ul-Hi xhes, sepse punët e mira në këto ditë janë të barabarta me gjithë vitin.”

Shpresoj të motivohet dikush nga kjo vepër dhe ta bëjë të njejtën.

Be the first to comment on "** FANTASTIKE** Ky i ri nga Kosova fal borxhin prej 77 mijë euro për hir të Zotit…(DETAJE)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*