Edi Rama kërkon mandatin e 3-të! – “Kemi ende punë për të bërë…”

Kryeministri i Shqipërisë dhe njëherësh kryetari i Partisë Socialiste të Shqipërisë Edi Rama gjatë ditës së sotme prezantoi planin e veprimit në selinë e PS-së. Ndër të tjerash Rama kërkoi mandatin e 3-të duke thënë se ata janë krijuar për të bërë punë të vë shtira.

JA DEKLARATA E PLOTË:

“Ne jemi krijuar për të bërë punë të mëdha. Kërkojmë mandatin e 3-të, populli gati t’na mbështesë. Jo vetëm që nuk i kemi bërë bi sht gjërave të vështira në 7 vjet e kusur në drejtimin e vendit, po punët e vë shtira kanë qenë gjëja më e mirë që kemi bërë. Shqipëria duhet të ishte ndryshe, vizioni e la vite mbrapa. Reformat do ta çojnë Shqipërinë në një tjetër nivel. Ne në plan veprimit kemi atë që do të bëjmë nesër,” – theksoi Edi Rama.

Be the first to comment on "Edi Rama kërkon mandatin e 3-të! – “Kemi ende punë për të bërë…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*