Edi Rama i vendosur: Objektivi ynë është 88 mandate ne zgjedhjet e 25 Prillit!

created by Polish

Kryetari i Partise Socialiste dhe njeheresh Kryeminister i Shqiperise Edi Rama gjate prezantimit te objektivave te Partise Socialiste ne çdo qark  ka deklaruar se Partia Socialiste synon qe ne keto zgjedhje te kete minimum 78 mandate dhe maksimum 88 mandate.

“Tani kam deshire te bëj nje prezantim te objektivave baze dhe maksimale te deputeteve qark per qarku. Objektivi yne minimal eshte qe se paku ta arrijme rezultatin e zgjedhjeve te 2017 dhe nuk duam te bjere ky numer po natyrisht ne presim ritje pas gjithe atyre puneve rrenjesore dhe te mira qe i kemi bere per Shqiperine qe duam.

Be the first to comment on "Edi Rama i vendosur: Objektivi ynë është 88 mandate ne zgjedhjet e 25 Prillit!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*