Edhe pse është 50 vjeçare, Mimoza po duket si vajzë e re në paraqitjen e fundit – (FOTO)

created by Polish

Këngëtarja e njohut nga Kosova, Mimoza Mustafa siç duket ka haruar të plaket dhe nuk njeh moshë.

Këngëtarja kosovare e cila është afër viteve 50-ta siç duket vetëm po rinohet. Mimoza ka postuar një video në instagram ku menjëherë u kthye në personazh tejet të përfolur.

E kjo jo rastësisht, këngëtarja u duk e rregulluar në mënyrë perfekte, duke e dëshmuar edhe njëherë bindshëm se mosha për të është vetëm numër.

Me këto imazhe këngëtarja po duket person krejt tjetër. Frizerka e ka transformuar Mimoza Mustafën, 50 vjeçarja po duket si çikë e re në paraqitjen e fundit. Me poshtë shikoni videon sa shumë e ka transformuar frizerka Mimoza Mustafën.

Be the first to comment on "Edhe pse është 50 vjeçare, Mimoza po duket si vajzë e re në paraqitjen e fundit – (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*