E pabesueshme! Kjo plakë 80 vjeçare ua lëpin syte dhe ua shëron. – Detajet… (VIDEO)

created by Polish

Ditëve të sotme egzistojnë mjaft së mun dje të ndryshme të cilat nuk kanë shërim por njëkohësisht ka edhe shumë mjek popullorë të cilët na habisin ndonjëherë me shërimin e këtyre së.mun ndjeve.

E, kësaj radhe kemi një 80 vjeçare që eshtë një mjeke popullore e që perkushtohet në mënyrë të palodhshme në punën e saj.

Njerëz që kanë pr obleme me sytë, bëjnë vizit tek 80 vjeçarja e cila siguron shërim për ta. Ajo ua lëpinë sytë për t’i shëruar. Fillimisht ajo e sterilizon gojen e sajë me alko ol dhe më pas e fillon procedurën e shërimit. Plaka 80 vjeçare është nga Bosna dhe Hercegovina.

Për më tepër ndiqeni videon:

Be the first to comment on "E pabesueshme! Kjo plakë 80 vjeçare ua lëpin syte dhe ua shëron. – Detajet… (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*