E Pabesueshme! – Fshati Italian ju ofron akomodim falas! – Ja arsyeja….

created by Polish

Fshati San Giovanni ka vendosur që të gjithë turistët që e vizitojnë këtë fshat të ju ofrojë akomodim falas!

Konkretisht bëhet fjalë për zonën periferike San Govanni në Molise të Italisë, i cili kohëve të fundit është munduar që të ketë banorë rezident të përhershëm, duke u ofruar 24 mijë euro për secilin që është i gatshëm dhe ka vullnet të shpërngulet në fshat.

Si pasojë i rënies së popullsisë, në San Giovanni, ka tepër shtëpi të boshatisura. Janë pikërisht këto shtëpi dhe objekte banimi që po ofrohen për akomodim falas për turistët e interesuar. Ashtu siç bëhet e ditur më tej, ka tri shtëpi për të zgjedhur me një qëndrim maksimal një javë në çdo kohë midis korrikut dhe shtatorit.

Be the first to comment on "E Pabesueshme! – Fshati Italian ju ofron akomodim falas! – Ja arsyeja…."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*