**E MREKULLUESHME** Gjenerali Clark: “Shqiptarët janë njerëz të fjalës dhe të besës!”

created by Polish

Jam shumë i nderuar që jam kthyer përsëri në Kosovë, kështu kishte dearuar Gje nerali Wesley Clark.

Ai në një konferencë për media pas tak,imit me ministrin e M bro jtjes, Armend Mehajn, ka theksuar se është i impres,ionuar zhvillimin e vendit sa i përket demokracisë.“Dua ta falën,deroj ministrin dhe ushtrinë për një pritje të përzemërt.

Jam i nderuar që jam këtu, jam i lumtur që jam sërish në Kosovë, kjo është hera e parë që e kam vizituar Ministrinë e M bro tjes. Jam shumë i impresionuar me përparimin e Kosovës që ka bërë ndër vite të cilin e kam përcjellë, është një marsh shumë impresionues për në de mo kra ci dhe l iri”.

“Unë shpresoj se do të ketë rri,tje të ekonomisë për njerëzit e Kosovës. Njerëzit e Kosovës kanë shfaqur një shembull për të gjithë botën se vend osshmëria e tyre për të jetuar, punuar dhe për t’i shërbyer demokr,acisë, ka kuptim për një shtet. Jam shumë krenar që jam këtu sërish”, ka thënë Clark.

Be the first to comment on "**E MREKULLUESHME** Gjenerali Clark: “Shqiptarët janë njerëz të fjalës dhe të besës!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*