E MAHNITSHME/ Ja si duket shtëpia e një mërgimtari në Gjermani (FOTO)

created by Polish

Dita ditës shqiptarët kudo që ndodhen dëshmojnë se e duan atdheun, flamurin dhe kombin e tyre.

Një shtëpi në Gjermani ka marrë pamje tjetër, atë të flamurit kuq e zi, me shqiponjën dykrenare. Thuhet se kjo është shtëpia e mërgimtarit, atdhetarit dhe afaristit, Memetaki Halimi nga Cerrotica e Luginës së Preshevës /Pamje mePosht

Është dizajnuar me ngjyrat kuq e zi dhe me simbolin kombëtar, flamurin e ka dizajnuar në dy anët ballore të shtëpisë me shqiponjën dykrenare. Ndërkohë që përballë shtëpisë valon flamuri kombëtar shqiptar.

Be the first to comment on "E MAHNITSHME/ Ja si duket shtëpia e një mërgimtari në Gjermani (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*