**E Habitshme** Bebja katër muajshe që është “Kopje” e Kryeministrit Britanik Boris Johnson!

created by Polish

Një nga foshnjet më të famshëm në Britaninë e Madhe padyshim se është David Doronina i cili ngjason si Kryeministri i këtij shteti Boris Johnson.

Ai është i lindur në 1 mars, David dallon për flokët e tij të shumtë dhe biond, njësoj si kryeministri britanik Boris Johnson.

Prindërit e tij, Tatiana dhe Ruslan, ndalohen nga njerëzit kudo që të shkojnë. Sipas prindërve, thuajse të gjithë komentojnë ngjashmërinë e të birit me kryeministrin.

‘’Infermierët më thanë që në fillim më thanë që ai ngjan me Boris. David është i famshëm. Njerëzit bëjnë krahasimin e tij me Boris në momentin e parë që e shikojnë atë.”

Be the first to comment on "**E Habitshme** Bebja katër muajshe që është “Kopje” e Kryeministrit Britanik Boris Johnson!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*