E FUNDIT/ Ja çfarë vendimesh u morrën në AUSTRI

Pas disa oreve bisedime, qeveria e Austrise morri vendim qe te mos merret asnje màse per ndryshime. Kjo per arsye se numri i ín feksíoneve eshte ne rr ítje, te pakten kjo gjendje te zgjatet deri pas Festes se Pashkeve.

“Asgje nuk eshte lehtesuar dhe sht renguar”, tha kryetari i Bashkise se Steiermark, Herman Schützenhöfer.

Poashtu sa i perket edhe teracave dhe kafeneve ato nuk do te hapen deri pas Festes se Pashkeve.
Shkollat do te vazhdojne ne gjendjen qe kane qene, do te vazhdojne mesimin online.

Tete milion doza va ksínash parashikohen te vijnë kete verë. Kancelari Kuz beri premtim qe te gjithe ata qe jane mbi 60 vjeç do të váksinohen gjate muajit Prill, ndersa ato mbi 50 vjeç ne muajin Maj.

Gjithashtu nuk ka rre gullore te Pashkeve kete vit. Te gjitha nd álesat e vizitave qendrojne ashtu siç kane qene deri me tani.

Be the first to comment on "E FUNDIT/ Ja çfarë vendimesh u morrën në AUSTRI"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*