Djaloshi nga Kosova u bën thirje qytetarëve: “Nëse shkoni në Ulqin kujdes, Ja çka më ndodhi mua…” (FOTO)

created by Polish

Një i ri Kosovar i cili këtë verë kishte vendosur që pushimet verore ti kaloj në Ulqin nuk e  përjetoi as pak mirë. Atij i’a v jodhën 5000 euro, orën luksoze prej 1000 euro dhe bizhuteritë, përcjell Kosova Ime.

” Të gjitha i kisha në apartamentin ku isha vendosur. Nuk kishte as thyerje, as asgjë. Dera ishte e mbyllur me 2 çelësa. Po licia po h eshtë”, theksoi ai për Kosova ime.

Ai specifikoi që v je dhja ka ndodhur në kompleksin e apartamenteve që quhen Leonardo, duke dërguar edhe foto të vendit përkatës.

V je dhja e çudi tshme ia ka pr ishur pushimet dhe lut të gjithë të tjerët të kenë ku jdes.

” Unë e pë sova k eq. Por, keni ku jdes dhe mos i leni gjërat e vlefshme pasi mund ta pë so ni si unë, pasi askush nuk do të merret me ju”, tha ai.

Ai jeton në përendim dhe kishte ardhur para pak ditësh nga atje, pra është mërgimtar. Konkretisht kishte ardhur nga Oslo, kryeqyteti i Norvegjisë/kosovaime.tv

Be the first to comment on "Djaloshi nga Kosova u bën thirje qytetarëve: “Nëse shkoni në Ulqin kujdes, Ja çka më ndodhi mua…” (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*